Få 2 nr. af Komputer + høretelefoner + streamingtillæg
Få 2 nr. af Komputer
+ høretelefoner
+ streamingtillæg
Skjul

Få 2 nr. af Komputer
+ høretelefoner
+ streamingtillæg
– Spar 415 kr.

Magazine Cover Magazine Cover
59,50 kr.
+ 39,50 kr. i porto og eksp. I alt 99 kr.
Spar 415 kr.!
  1. Som abonnent får du adgang til Fordelszonen
  2. Fordelszonen rummer over 300 programmer
  3. Grundige danske vejledninger
  4. Adgang til den store sikkerhedspakke
  5. Komplet pakke til optimering af din pc
  6. Alt er sikret og gennemtestet af Komputer for alles redaktion
  7. God fornøjelse i Fordelszonen – en del af dit abonnement!

BMP Høretelefoner

Værdi: 299 kr.

Nu kan du nyde bedre lyd ved din pc – uden at forstyrre resten af familien.

I den lette og elegante hovedtelefon fra BPMs kombineres kraftfuld lyd og et flot design. De bløde ørepuder på hovedbøjlen gør hovedtelefonerne behagelige at have på, så du kan bruge dem i mange timer ad gangen. Takket være de indbyggede 40 mm højttalere får du her en fantastisk lydkvalitet med autentisk bas og en diskant, der kan gengive selv de højeste toner. Hovedtelefonerne kan nemt klappes sammen, og er dermed ideelle at have med på farten.

Der medfølger et sort kabel på halvanden meter, som også rummer en mikrofon og en betjeningsknap, så du kan besvare opkald og tale i telefon, hvis du bruger hovedtelefonerne sammen med din smartphone. De tilsluttes din pc eller smartphone via et minijack-stik.

Alt du bør vide om streaming

I denne udførlige guide kan du læse alt om streaming. Vi fortæller dig om de bedste funktioner hos Netflix, Cmore og Viaplay, bringer anmeldelser af det bedste udstyr til at streame til dit tv og meget mere.

Her får du 42 tætpakkede sider med alt, du bør vide om streaming af spændende tv-serier og medrivende film – når du har tid og lyst. Du kan også læse vores store gennemgang af de forskellige, danske streaming-tjenester, ligesom vi tester det udstyr, du skal bruge for at se tjenesterne på den store fladskærm i stuen.

Andre tilbud fra Komputer for alle

Se alle tilbud fra Komputer for alle

Magasinet Komputer for alle er den perfekte følgesvend til alle jer, der interesserer sig for og dagligt bruger pc’er, tablets og smartphones. Som er entusiaster, men alligevel trænger til en hjælpende hånd og en vejviser i den digitale jungle en gang imellem – eller som er absolutte nybegyndere, der bare gerne vil have det hele til at virke.

Med et abonnement på Komputer for alle får du ikke alene dit magasin ind af døren hver 3. uge. Du får også gratis adgang til over 300 værdifulde pc-programmer i Fordelszonen – og der kommer flere nye til hver uge. Og du får personlig hjælp med dine tekniske spørgsmål i Spørg Os Forum. Plus en lang række andre kontante fordele for abonnenter.

Jeg selv og hele redaktionen på Komputer for alle glæder sig til at være din guide til den digitale verden.

Med venlig hilsen

Chefredaktør

Leif Jonasson

Magazine Cover Magazine Cover

Få 2 nr. af Komputer
+ høretelefoner
+ streamingtillæg

59,50 kr.
+ 39,50 kr. i porto og eksp. I alt 99 kr.
Spar 415 kr.!