Magazine Cover Magazine Cover
Få 2 nr. af Komputer for alle + Air Sonic bluetooth hovedtelefoner
Skjul

Få 2 nr. af Komputer for alle + Air Sonic bluetooth hovedtelefoner – Spar 707 kr.

Magazine Cover Magazine Cover
766,90 kr.
59,50 kr.
+ 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 109 kr.
Spar 707 kr.!
  1. 14 dages fortrydelsesret
  2. Ingen binding

Air Sonic Bluetooth hovedtelefoner

Air Sonic Bluetooth hovedtelefoner.

Nu kan du slippe for irriterende kabler, når du vil lytte til god musik fra din smartphone, tavle-pc og computer.

Air Sonic BT-010 er et velspillende sæt hovedtelefoner med avanceret Bluetooth-teknologi, der er nemme at tilslutte til dit udstyr. De smarte og komfortable hovedtelefoner har en rækkevidde på hele 10 meter, og med dem kan du nyde din musik trådløst i hele huset, i haven eller på farten uden at være hæmmet af irriterende kabler. Du kan dog også tilslutte hovedtelefonerne til pc eller telefon som et trådløst headset, hvor den indbyggede mikrofon gør det muligt at føre telefonsamtaler eller at bruge Skype uden at slås med ledninger. Air Sonic modellen har en høj komfort med lav vægt og bløde, omsluttende ørepuder, der sikrer dig en ren og kraftfuld lyd uden baggrundstøj. Du lader hovedtelefonerne op via et USB-stik og der medfølger også almindeligt kabel, hvis du hellere vil forbinde headsettet med din enhed via ledning

Værdi 599 kr.

Andre tilbud fra Komputer for alle

Se alle tilbud fra Komputer for alle

Magasinet Komputer for alle er den perfekte følgesvend til alle jer, der interesserer sig for og dagligt bruger pc’er, tablets og smartphones. Som er entusiaster, men alligevel trænger til en hjælpende hånd og en vejviser i den digitale jungle en gang imellem – eller som er absolutte nybegyndere, der bare gerne vil have det hele til at virke.

Med et abonnement på Komputer for alle får du ikke alene dit magasin ind af døren hver 3. uge. Du får også gratis adgang til over 300 værdifulde pc-programmer i Fordelszonen – og der kommer flere nye til hver uge. Og du får personlig hjælp med dine tekniske spørgsmål i Spørg Os Forum. Plus en lang række andre kontante fordele for abonnenter.

Jeg selv og hele redaktionen på Komputer for alle glæder sig til at være din guide til den digitale verden.

Med venlig hilsen

Chefredaktør

Leif Jonasson

Magazine Cover Magazine Cover

Få 2 nr. af Komputer for alle + Air Sonic bluetooth hovedtelefoner – Spar 707 kr.

766,90 kr.
59,50 kr.
+ 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 109 kr.
Spar 707 kr.!